Start carnavalcostumes

Tja mijn zoon Malek zit in het zesde leerjaar en daar is het de traditie dat de jongens verkleed als meisje naar het carnaval komen. Das nu net niks voor hem, hij houdt zo wie zo niet van verkleden en zo. En als meisje dat ziet hij helemaal niet zitten gelukkig want dat had hier thuis ook niet zo goed begrepen geweest met ons geloof. M%aar hij wilde wel iets speciaals en niet zoals andere jaren als soldaat, gelukkig want met al het nieuws van de laatste weken was dat ook niet zo leuk geweest.

Dus hij koos uit een boekje de ketchup fles, een hele uitdaging want zoooo handig ben ik nog niet met mijn naaimachien. Probleem 1 het ging maar tot maat 128, veel te klein voor hem dus de missie was dit te vergroten.

Probleem 2 dat patroon overtekenen haha nen hele dag heeft dat geduurd het klopte lans geen kanten, gewoonweg simpel omdat ik mijn patroonpapier om de één of andere mysteriche wijze had omgedraaid en op de achterkant aan het zoeken was, resultaat het leek nog niet op een fles.

Maar het begin is gemaakt, het logo is af, en hopelijk lukt de rest straks ook

1februari 003

Dan hebben we ook weer verder gewerkt aan de crochet along 2015, deze week waren het simpele rijtjes van halve stokjes en stokjes. benieuwd wat het volgende week zal zijn maar weer een weekje wachten

1februari 004

Toch ook weer een nieuwe cal begonnen, kon het gewoonweg niet laten, zag daar super mooie granny’s, maar de eerste is gemaakt en ik merk wel dat het niet de makkelijkste zullen zijn. Maar de eerste is al klaar

1februari 005

En naila was vorige maand jarig en had pas woensdag haar feestje, met zeven 8 jarige een cup cakes workshop gedaan super leuk was het, en het eindresultaat mocht gezien worden, het thema dat ze had gekozen kan je waarschijnlijk zelf wel raden.

1februari 001

Dit was mijn laatste week van januari en er van genoten

Liefs Zohra

Advertenties

Een reactie op “Start carnavalcostumes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s